O NAMA

Plesni centar Salsero prvi je salsa klub u Primorsko-goranskoj županiji osnovan 26. siječnja 2005. godine s ciljem promocije salse i drugih srodnih plesova kroz organizaciju tečajeva, plesnih večeri i javnih nastupa te je kao takav jedan od pionira salsa scene u Hrvatskoj.

 

Prva ˝SalSabor˝ (sabor /savór/ = okus) plesna zabava s temom salse održana je u tadašnjem mondenom baru „El Rio“ 3. lipnja 2005. godine i već tada zabilježila zavidnu posjećenost.

Iza nas su nebrojene besplatne radionice, nastupi, animacije, sudjelovanja u promocijama i druge akcije provedene s ciljem popularizacije plesa i aktivnog vida druženja.

Tečajeve, radionice i drop-in classove u Salseru, uz neophodnu dozu humora i opuštenosti, vode dugogodišnji plesači i instruktori koje krasi profesionalnost, egzaktnost, autentičnost i kreativnost. Naši instruktori svoje su znanje stjecali prvenstveno kao dugogodišnji plesači, a nastavkom učenja, radom na sebi i prolaskom stručnog osposobljavanja bili bi unaprijeđivani u asistente, pa potom i u instruktore.

 

Nakon 8-9 mjeseci kontinuiranog učenja, na svečanoj zabavi organiziranoj njima u čast, naši polaznici imaju priliku pokazati svoje znanje show nastupom (koji nije obvezatan), nakon čega im se svečano uručuju diplome Kluba čine oni i službeno postaju „salserosi“.

 

Do sada je kroz naše tečajeve prošlo više tisuća polaznika, uručili smo preko 450 diploma i otplesali preko 35 različitih i potpuno koreografiranih show nastupa. Pridružite nam se i vi jer Vaši uspjesi naše su nagrade!